torstai 27. elokuuta 2015

Pennut 3 viikkoa

Pennut ovat saavuttaneet jo 3 viikon iän. Eilen pentujen maailma laajeni, kun pentulaatikon laita poistettiin, ja ne saivat käyttöönsä koko kodinhoitohuoneen. Ensimmäisiä annoksia jauhelihaa on pikkuhiljaa maisteltu, mutta emän maito maistuu vielä huomattavasti paremmalta.

Kynnet on leikattu kahteen kertaan, ja ensimmäinen matolääkitys on annettu (canex).  Pentupannat tulivat postissa odottamaan käyttäjiä, vielä niissä on reilusti kasvunvaraa, mutta eiköhän ne muutaman viikon päästä ole jo ihan sopivat.

Sää ei ole suosinut ulkoilua eikä kuvaamista, mutta yritetään saada otettua kolmiviikkoispotretit pikapuoliin. Tässä kuitenkin pentujen painokäyrät kolmen viikon iässä, kaikki jatkavat kasvuaan tasaisesti.


Qilla hoitaa pentuja edelleen hyvin, ja yöt se viettää niiden kanssa pentuhuoneessa. Päivisin se nukkuu mielummin olohuoneen puolella, ja siirtyy pentuhuoneeseen kun pennut heräilevät. Se on päässyt muutamana päivänä mukaan pidemmälle lenkille, ja se on kyllä nauttinut täysin rinnoin taas lenkkeilystä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti