perjantai 11. syyskuuta 2015

Kasvua ja kehitystä, ja kuvia

Pennut täyttivät tämän viikon tiistaina (8.9) 5 viikkoa. Sen kunniaksi tämä viikko onkin ollut täynnä toimintaa. Keskiviikkona Virpi (koirakoulu Lunatan) kävi tekemässä pennuille pentutestit, ja tänään perjantaina oli eläinlääkärin tarkistus.

Pentutesti oli mielenkiintoinen tapahtuma, ja pennut käyttäytyivät melko pitkälti kuten olin odottanutkin. Tekemäni havainnot yksilöistä vastasivat niitä mielikuvia, joita minulle on kustakin pennusta viikkojen aikana syntynyt. Testaajan mukaan koko pentue on erittäin tasainen, ja jokaisesta yksilöstä löytyy harrastuskoirille sopivia ominaisuuksia.

Eläinlääkärintarkastuksessa pentueen tasaisuus nousi jälleen esille. Pentujen painot ja koot ovat tasoittuneet, painojen ollessa 2,45-2,75 kg, eli senkin puolesta tasaista sakkia. Vaikka painot ovat lähes identtiset, on pentujen rakenteissa ja luuston vahvuudessa selkeitä eroja. Metsäläinen ja Metsätähti ovat luustoltaan kevyempiä kuin muut pennut.

Tuoreet - ja huomattavasti passikuvia paremmat- poseerauskuvat saatiin myös otettua tällä viikolla. Onni ovat ystävät, jotka osaavat seisottaa myös pentuja  :)

HUOM! 

Pennuista Metsänpoika tai Metsäneläin etsii vielä omaa harrastavaa kotia.
Molemmat pojat saivat pentutestistä oikein mukavan arvion, ovat kontaktinhakuisia mutta uskaltauvat reippaasti myös tekemään omia tutkimusretkiään. Eläinlääkärintarkistuksessa molemmat todettu terveiksi.

Metsäneläin

Metsänpoika 

Metsäläinen

Metsänneito

Metsätähti

Metsänukko

Metsäntyttö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti